Parker bare på oppmerkede plasser

I det siste har det vært flere tilfeller der biler har blitt innesperret på grunn av feilparkering på universitetsområdet.

Parkeringsplass Pass på å bare parkere på oppmerkede plasser. (Illustrasjonsfoto)

Det er begrensede parkeringsmuligheter på campus. Vi oppfordrer derfor flest mulig til å reise kollektivt eller sykle.

På nettsidene til Kolumbus finner du informasjon om rutetidene til og fra universitetet.

Dersom du må ha med bilen: Følg skilting og parker bare på oppmerkede plasser. Parker ikke på gressplener.

Vær oppmerksom på at noen parkeringsplasser er reservert for særskilt tillatelse.

Parkering her, eller utenfor oppmerkede plasser, vil føre til gebyr og/eller borttauing på eiers regning.