Lunsjer med dekanen

Dekanen på Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet vil vite hvor skoen trykker i studenthverdagen. Derfor inviterer han linjeforeningene på lunsj.

Studenter og ansatte rundt et bord. Dekan Øystein Lund Bø vil vite hva studentene mener.

Jevnlig inviterer dekan Øystein Lund Bø til uformelle møter.
– Vi vil vite mer om hvordan det er å være student, og om hvordan kontakten med fakultetet og institutter fungerer. Her kan studentene komme med både ros og kjeft, sier dekan Øystein Lund Bø.

Savner involvering og innvirkning

Denne gangen var Studentorganisasjonen StOr og linjeforeningene INDØKS, KiS, BIF, Theta og AKSEL representert. På agendaen stod resultatene i Studiebarometeret. Undersøkelsen viser at studentene savner å bli mer involvert.

– Studentene er det viktigste, og Studiebarometeret er et viktig verktøy for å få til god studenttrivsel, sier dekanen.

Selv om studenter er representert i ulike utvalg og styrer, er det en utfordring å informere alle studentene om hvordan deres mening kan bli hørt. I møtet etterlyste studentene mer informasjon om klagemuligheter og oppfølging av klager.

Dekanen avsluttet møtet med å takke for innspill og forsikre om at tilbakemeldingene blir hørt.

Tekst og foto: Karoline Reilstad