Kakefest med flytende nitrogen

Masterprogrammet i Petroleum Geosciences Engineering var det første som nådde 100 i svarprosent i studiebarometeret. Som takk ble de overrasket med kake, flytende nitrogen og ballonger av Inge Christ og Marit Cecilie Farsund.

Inge Christ demonstrerer flytende nitrogen.

Studiebarometerundersøkelsen for alle våre 2. og 5. årsstudenter foregår fram til 14. november. Dette er den viktigste kanalen for deg som student til å si hva du mener om studiekvalitet og læringsmiljø ved studieprogrammet ditt. Derfor er det utrolig viktig for UiS at flest mulig svarer!

Som premier så inviterer vi til fest på Tappetårnet for studentene ved det studieprogrammet med høyest antall svar og det med høyest svarprosent. I tillegg skal du ikke se bort i fra at det blir flere overraskelser...

Vi kommer til å gjøre et tilsvarende stunt for et annet studieprogram som utmerker seg neste mandag, sier Marit Cecilie Farsund, institusjonsansvarlig for Studiebarometeret.

Det har vært en formidabel innsats blant mange, og vi har ledertrøyen blant universitetene med 38 prosent deltagelse. Målet vårt er 55, så det gjelder å stå på videre!

Studiebarometerundersøkelsen foregår i perioden 24. oktober til 14. november.

Følg med på resultatene

Resultatene fra undersøkelsen offentliggjøres på www.studiebarometeret.no. Her kan du sammenligne ditt studieprogram med tilsvarende program ved andre universiteter og høyskoler i hele landet.

Følg med her for sanntidsrapporter - hvilket studieprogram leder?

Følg med her for sanntidsrapporter - hvilket universitet har så langt høyest deltakelse?

Hvordan blir jeg med?

Studiebarometeret skal besvares elektronisk og alle studentene får tilsendt en unik lenke på e-post 24. oktober. Du kan også logge deg på spørreskjemaet via:

http://www.nokut.no/studiebarometeret/login eller http://www.nokut.no/studiebarometeret/login/en

Det vil bli sendt påminnelser fra NOKUT frem til undersøkelsen avsluttes 14. november.