Husk frist 1. mars for idébidrag til Venture cup

Alle studenter kan sende inn en idé til Venture Cup 2017 innen 1. mars og du får hjelp og støtte til å realisere den samt delta i en spennende konkurranse.

Dette er mye letter og kjekkere enn du skulle tro!

Alle studenter inviteres til å sende inn en idé til Venture Cup 2017. Start UiS arrangerer lokal konkurranse hvor studenter ved UiS kan delta og vinne store premier. Det vil bli gitt veiledning og hjelp til å realisere gode ideer.

Du kan møte oss i Start UiS iArne Rettedals hus tirsdag 28. februar fra kl. 12:00 - 14:00 hvor vi vil gi informasjon og servere GRATIS mat!!

I tillegg er det åpent hus i Start-huset (det gamle skolehuset ved bussholdeplassen) fra kl. 14:00 til kl. 20:00. Alle interesserte er velkomne til å stikke innom.

Du trenger i første omgang kun å sende inn en idé, et praktisk problem eller forslag til løsning på dette. Konkurransen er et tilbud til alle studenter som ser muligheter og ønsker å skape sin egen fremtid.

Bare send inn et par linjer om problemet/ideen du har og du vil få tilbakemelding og sjanse til å utvikle dette videre til noe "stort".

Frist for innsending er 1. mars 2017.

Send forslag til: venturecup@startuis.no

Venture Cup logo