Følg oss!

Universitetet i Stavanger er aktive på flere sosiale medier: Facebook, Twitter, Instagram, You Tube, Linkedin, Periscope og Snapchat. I disse kanalene når vi ut til titusenvis av personer i ulike målgrupper. Følg oss du også, vel!

Følg Universitetet i Stavanger på sosiale medier!

Universitetet deler store og små begivenheter på sosiale medier: Studentliv, nyheter om ulike studieprogram, forskningsprosjekter, arrangementer og aktiviteter. Har du tips til saker vi bør dekke eller bilder vi bør dele, så kan du sende oss en e-post til respons@uis.no.

UiS i sosiale medier:

• Facebook: UiS har nær 13 000 følgere på Facebook, her deler vi nyheter og aktiviteter som er av interesse for studenter og omverden.

snap_f%C3%B8lgoss.jpg%20%28sl_articleImage_337%29

• Snapchat: Brukernavnet til UiS er Unistavanger.  UiS har rundt 300 følgere på Snapchat, og vil satse enda mer på denne kanalen i tiden som kommer.
  • Instagram: UiS har drøye 2300 følgere på Instagram. Her poster vi bilder og videosnutter av aktiviteter på universitetet.
  • Twitter: UiS er aktive på mikrobloggingstjenesten Twitter med drøye 5000 følgere. Postene er hovedsakelig forskningsrelaterte og samfunnsorienterte.
  • YouTube: På YouTube legger UiS ut reklamefilmer, informasjonsfilmer, forskningsformidling som for eksempel forsker-standup fra Forskningsdagene og undervisningsmateriell.
  • Linkedin: UiS har over 20 000 følger på Linkedin, og foruten å dele ledige stillinger postes også aktuelle nyheter.
  • Periscope: Periscope er en ny tjeneste for strømming av levende video på nettet, drevet av Twitter. Periscope har tett integrasjon med følgermassen man har bygget opp på Twitter. UiS deler direkte arrangement og begivenheter på Periscope.