Best blant petroleumsstudentene

Et trekløver med petroleumsstudenter fra Colombia, Malaysia og Syria er best i sitt kull med masterstudenter på UiS.

Fra venstre: Grethe Foldnes, Camilo Andres Cardenas Medina, Iris Sok Yee Kam og Osama Abdulhafiz Assaf. Fra venstre: Grethe Foldnes, Camilo Andres Cardenas Medina, Iris Sok Yee Kam og Osama Abdulhafiz Assaf.

Camilo Andres Cardenas Medina (Colombia), Iris Sok Yee Kam (Malaysia) og Osama Abdulhafiz Assaf (Syria) valgte Norge og Stavanger da de skulle studere. Nå har de fullført mastergrad i petroleumsteknologi ved UiS med toppkarakterer.

Under masterseremonien for alle studentene ved Teknisk-naturvitenskapelig fakultet fredag ble de hedret med diplom og sjekker på henholdsvis 25.000, 15.000 og 10.000 kroner. Repsol Energy Best Student Award deles ut til de tre studentene med best karaktersnitt på petroleumsteknologi.

Internasjonale studenter vil til Stavanger

Prisen er en del av samarbeidet mellom Repsol og UiS.
– Jeg håper prisen oppmuntrer studenter til å jobbe enda hardere og få enda bedre resultater, sa Grethe Foldnes fra Repsol da hun overrakte prisene.

UiS har stor pågang av internasjonale søkere. I årets internasjonale opptak konkurrerte 1025 primærsøkere om 70 studieplasser på petroleum- og offshoreutdanninger.

Tekst og foto: Karoline Reilstad

UiS logo