Bånn gass og full dans på Engasjertdagen

– Det er rett og slett ikke plass til flere her i dag. Tenk, vi har fylt opp hele Tjodhallen med engasjement!, sier Andre Larsen, prosjektleder for årets Engasjertuke. UiSi dans tok likesåkjekt dansen ut på campus.

• /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studenter/dans_engasjertdagen.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    UiSi swing danser seg gjennom studietiden på UiS. Fra venstre: Maria Veisdal Haugen, Cato Litland Austbø, Anne Siv Danielsen og Andreas Stokkeland håper på mange nye deltakere på kurs.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studenter/start.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Andre Larsen og Hanne Brattland i prosjektgruppen til Engasjertuken er strålende fornøyde over oppmøte på Engasjertdagen.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studenter/ambassadører_engasjertdagen16.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    – Vil du jobbe som studentambassadør? Det er bitte litt som å være kjendis: Du drar på turné, blir filmet og fotografert, representerer på messer og snapper for UiS. Og mottar lønn, lokker studentambassadør Jørgen Nordby.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studenter/StOr engasjertdagen 2016.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    StOr-leder Magne Bartlett og nestleder utdanning Jørgen Sjøberg viser stolt fram Engasjertbrosjyrene som gir en komplett oversikt over alle foreninger og organsisasjoner som du kan engasjere deg i på UiS. – Et must for få maksimalt ut av studenttiden på UiS!
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studenter/snop_engasjertdagen16.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Snop, chips, brus, kake OG engasjement så langt øye kan se i Tjodhallen på Engasjertdagen.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studenter/snop_engasjertdagen16(1).jpg (rw_largeArt_1201).jpg

Linjeforeninger, studentorganisasjoner og bedrifter på stand kjempet om oppmerksomheten til hundrevis av nysgjerrige studenter på Engasjertdagen.

– Med engasjement får du større balanse i studenthverdagen din. Du får venner for livet og får faglig utbytte på samme tid, sier Larsen.

Resten av uken vil linjeforeninger og studentorganisasjoner stille med arrangementer for å vise hvem de er og ikke minst for å rekruttere nye medlemmer.

– Engasjertdagen viser fram hva engasjertmiljøet har å by på. De fleste organisasjoner inviterer til informasjonsmøter i denne uken, er du smart så går du på flere av dem, oppfordrer Larsen.

Du finner oversikt over flere arrangementer i Engasjertuken i vår studentkalender.

Foto: Asbjørn Jensen
Tekst: Siri Pedersen