Avbrutt eksamen på grunn av brannalarm

Brannalarmen ble utløst i Arkivenes hus under eksamen i PPU og eksamen måtte avlyses. Det arbeides nå med å finne en løsning for studentene som ble rammet av denne hendelsen.

Tidligere i dag torsdag 14. desember oppstod det en situasjon i Arkivenes hus, der brannalarmen ble utløst et kvarter inn i eksamen til studenter på PPU. Dette skyldes en feil i ventilasjonsanlegget. Bygget måtte evakueres, og det tok en halv time før studentene kunne slippes inn igjen. Ventetiden gjorde at UiS ikke hadde annet valg enn å avlyse eksamen. Dette er veldig beklagelig for de som er rammet, og det jobbes nå med å få satt opp en ny eksamen i emnene før jul. Studentene som er berørt av dette har blitt kontaktet, og vil få mer informasjon om hva som skjer videre.