37ºC Young

Start UiS deltar som arrangør under 37ºC Life Science Technology Conference & Exhibition. Det er en nystartet konferanse innen Helseteknologi og Biovitenskap. Vår oppgave er å være et møtepunkt for studentene og næringslivet. Altså, stå for et young-program; YOUNG 37ºC.

Konferansen holdes i Stavanger Forum 6.-7. juni, så hold av datoene og meld deg på for noen megaspennende dager der du kan tilegne deg masse kunnskap, inspirasjon og nettverksbygging!

Start UiS har noen gratis billetter tilgjengelig for studenter og stipendiater ved UiS etter "første-mann-til-mølla-prinsippet". Ta kontakt direkte med leder av Start UiS på e-post: leder@startuis.no NB! Bindende påmelding.

Onsdagen vil det også være en pitche-konkurranse, der du kan pitche din forretningsidé innenfor helseteknologi og biovitenskap foran et panel fra næringslivet. Her får du mulighet til å bli lagt merke til av viktige fagpersoner, og kanskje få muligheten til å realisere din idé.

Info og program om 37ºC-konferansen

Hender som tar imot vannstråle