Studenter på hjul

Norsk hotellhøgskole vil ha flere studenter på hjul. Torsdag 11. april inviteres studenter og ansatte ved UiS til både foredrag, sykkelutstilling og spinningtime med tidligere Nordsjørittvinner Roy Hegreberg. Er du heldig kan du også vinne en sykkel.

Sammen med Nordsjørittet, Tour des Fjords, Spinn Sykkelshop og SIS Sportssenter inviterer Norsk hotellhøgskole ved UiS til et sykkelarrangement for å få flere studenter på hjul.

Arrangementet er en del av undervisningen i faget «MHR 210 Event and Meeting Management» for mastergradsstudentene på Norsk Hotellhøgskole.

Sykkelutstilling
Torsdag 11. april fra klokka 11 til 15 blir det utstilling av sykler og sykkelutstyr i foajeen i Ellen og Axel Lunds hus. Her kan interesserte diskutere utstyr, prøvesykle og bli med trekningen av en sykkel til 7000 kroner. Det vil også bli anledning til å melde seg på Nordsjørittet.

Presentasjoner
Fra klokka 13.15 til 14 blir det en presentasjon av Nordsjørittet ved daglig leder Siri Ommedal på rom H-317 i Ellen og Axel Lunds hus. Og fra klokka 14.15 til 15 blir det presentasjon av Tour des Fjords (tidligere Rogaland Grand Prix) ved Roy Hegreberg, også det på rom H-317. Begge presentasjonene vil foregå på engelsk.

Spinningtime
Dagen avsluttes med gratis spinningtime i SIS Sportssenter, med Roy Hegreberg som instruktør. Hegreberg er tidligere proffsyklist og har vunnet Nordsjørittet flere ganger.

Programmet er åpent for alle interesserte.

Se hele programmet her

Students on wheels (English version)