NHS inviterer til Hospitality Forum

Fredag 19. april inviterer Norsk hotellhøgskole (NHS) ved UiS til årets første European Hospitality Forum. Tema er potensielle konsekvenser av voluntørturisme i Kambodsja.

Norsk hotellhøgskole inviterer til årets første European Hospitality Forum fredag 19. april fra klokka 10.15 til 12.00 i opplevelsessenteret i kjelleren i Ellen og Axel Lunds hus.

Christian Larsson er foredragsholder og skal snakke om «The potential impacts of tourism/voluntourism on some of the most vulnerable children in the world».

Larsson har jobbet med utvikling av «Child safe protection-programmer» i Siem Reap, Kambodsja, de siste åtte årene.

Turistmagneter, som for eksempel templene i Angkor Wat, tiltrekker seg stadig flere som turister som både vil besøke attraksjonene og hjelpe utsatte barn i Kambodsja. Det store spørsmålet er dog: Hvem gagner dette mest – turistene eller barna?

European Hospitality Forum er åpent for alle interesserte.

På grunn av servering ønskes påmelding til Åsa Grahn innen 16. april.

Velkommen!