NHS inviterer til European Hospitality Forum

Norsk hotellhøgskole (NHS) ved UiS inviterer til European Hospitality Forum førstkommende fredag den 19. oktober. Tema for fredagens forum er "Tourism yield and yield management in the hospitality industry", og er åpent for alle interesserte.

European Hospitality Forum inviterer eksperter innenfor sitt fagområde som formidler sitt budskap gjennom 30 minutters innledninger. Deretter følger en paneldebatt som ledes av masterstudentene ved Norsk Hotellhøgskole og hvor alle i salen kan delta.

Fredag 19. oktober er følgende eksperter invitert:

David Simmons, Lincoln University
David Simmons er forskningsleder ved Lincoln University i New Zealand og tidligere leder av verdens største forskningssenter CRCtourism, Australia.

Ross Cloutier, Thompson Rivers University
Ross Cloutier har mange års erfaring fra Adventure Tourism-industrien i Canada og Sør-Amerika.

Christian Gamsgrø, Scandic Hotels
Christian Gamsgrø har lang erfaring fra yield management i praksis og er i dag Revenue manager for Scandic Hotels. Han var tidligere Revenue manager for Nordic Choice.

Forumet blir avholdt i Rødt auditorium (EAL-127) i Ellen og Axel Lunds hus på campus, kl. 10.15-14.

Se hele invitasjonen fra NHS (pdf)