Jubileumsforelesning: Arrangere kongress eller event i Stavanger?

Er du eller ditt fagmiljø tilknyttet et nasjonalt eller internasjonalt nettverk? Dette er stedet å knytte kontakter dersom du er interessert i å avholde arrangementer i Stavanger. Region Stavanger og Norsk hotellhøgskole inviterer til forelesning 18. januar kl. 15:00 med Tom Hetland (Aftenbladet), Leif Lorentzen (Avinor), Kjell Ursin Smith (ONS) og Per Morten Haarr (Region Stavanger).

Kl 15:00 Registrering og servering av mat og drikke
Kl 15:30 Konferansier: Heidi Jeanette Nygård, Kommersiell leder, Region Stavanger
Velkommen til NHS og jubileumsfeiringen: Reidar J. Mykletun
Foredrag og presentasjoner ved:
Tom Hetland, tidl. redaktør Stavanger Aftenblad
Leif Lorenzen, Stavanger lufthavn Avinor
Kjell Ursin-Smith, ONS
Per Morten Haarr, Salgssjef Convention, Region Stavanger

Tid: Onsdag 18. januar kl 15:00 – 17:00. Presentasjonene begynner kl 15:30
Sted: Universitetet i Stavanger, Ellen & Axel Lunds Hus – Norsk Hotellhøgskole

Region Stavanger er det offisielle markedsføringsorganet for Stavangerregionen. Vår ekspertise og kompetanse er kostnadsfri, og terskelen for å ta kontakt med oss er lav. Sammen med våre kongresspartnere sørger vi for at du får et suksessfullt arrangement.

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Norsk Hotellhøgskole og skolens studenter og ansatte er spesielt velkomne som deltakere. Norsk Hotellhøgskole feirer i 2012 sitt 100-årsjubileum, og arrangementet inngår som en del av jubileumsmarkeringen.

For påmelding bruk link: https://response.questback.com/regionstavangerba/isbvzhdpof/

Eller send e-post til per.morten.haarr@regionstavanger.com

Per Morten Haarr og Heidi Jeanette Nygård
Region Stavanger