European Hospitality Forum: Fremtidens hotellrestaurant

Norsk hotellhøgskole (NHS) ved UiS inviterer til det fjerde European Hospitality Forum førstkommende fredag den 16. november. Tema for fredagens forum er "The hotel restaurant in the future", og er åpent for alle interesserte.

Tema for det fjerde European Hospitality Forum er «The hotel restaurant in the future». Dette er noe som opptar mange og vi vil denne gangen møte to spennende foredragsholdere som vil belyse dette fra ulike vinklinger. Helse vil være et viktig perspektiv, et annet tema er hva er det neste som kommer av mat i framtiden og hvilket syn har bransjen selv på hotell restauranten i framtiden.

Gastronomisk Institutt bidrar med eksempler på «smaker» fra framtiden.

Seminaret finner sted i Måltidets hus i lokalet «hos Ingrid». Dato er fredag 16/11 fra kl. 10:15 til kl.14:00.

Foredragsholdere:

• Dr. Heather Hartwell, Bournemouth University "Health perspective"
  • Ville Tikka, Wevolve, "Future trends"