Vi gratulerer vinnerne av IMDs kammermusikk- konkurranse 2014!

Institutt for musikk og dans avholdt fredag 14. mars sin første, årlige kammermusikk- konkurranse for sine klassiske musikkstudenter. Vi takker alle deltakere og publikum for deltakelsen.

Tuva Hatlelid Mortensen, obo og Julie Hasfjord, sang. Vinnerne av IMDs kammermusikk- konkurranse 2014; Tuva Hatlelid Mortensen, obo og Julie Hasfjord, sang.

Vi gratulerer Tuva Hatlelid Mortensen, obo og Julie Hasfjord, sang som vant konkurransen!

Tuva Hatlelid Mortensen studerer under professor Erik Niord Larsen, og fullfører sitt Masterstudie til sommeren. Julie Hasfjord er andreårsstudent på Bachelor i utøvende musikk, under førsteamanuensis Bettina Smith.

Vinnerne belønnes med to premier: pengepremie på 25.000 kr fra Bjønnes legat, som skal brukes av ensemblet til reise/ deltakelse på festivaler, masterclass etc., samt en opptreden på Norwegian Youth Chamber Music Festival (NYCMF) til høsten.

Juryen ble ledet av vår Professor 2 i kammermusikk, Sirkka-Liisa Kaakhinen-Pilch.

Vi ser allerede fram til 2015 og neste års konkurranse!