"Ut och vandra" - Overganger

Mezzosopran Rønnaug Bakke, til daglig studiekoordinator ved Institutt for musikk og dans, inviterer til konsert sammen med pianist Sandra Lie tirsdag 1. april kl 19.30 i Lille konsertsal i Bjergsted. På programmet står Södergran-sanger av Wolfgang Plagge, Sechs Gesänge av Alexander Zemlinsky og utvalgte sanger av Kurt Weill. Gratis adgang!

Rønnaug Bakke Rønnaug Bakke

Rønnaug Bakke er utdannet som sanger ved Høgskolen i Stavanger (nå UiS). Hun har en utstrakt konsertvirksomhet. Hun har gjennom flere år vært mye engasjert som solist i distriktet, og har sunget med bl.a. Stavanger Symfoniorkester, Sandnes Symfoniorkester og Stavanger Barokk. Av nyere prosjekter kan nevnes Monteverdis Marienvesper med Stavanger Barokk. Hun var også altsolist med Sandnes Symfoniorkester i Bachs juleoratorium desember -12 og i Händels «Utrecht te deum» høsten 2013. I mai 2013 ledet hun et konsertprosjekt sammen med arrangør Tor Mathisrud kalt «Salmer fra kjøkkenet», som fikk overstrømmende respons fra publikum. «Salmer fra kjøkkenet» ble til i et samarbeid med Stavanger Symfoniorkester og Kitchen Orchestra. Bittelille julaften i 2013 hadde hun to konserter i Bispekapellet kalt «Julesalmer fra kjøkkenet» i samarbeid med Johan Egdetveit, trekkspill og Hans Björkroth, nyckelharpa.

Velkommen!

UiS logo