Robert Aitken til UiS og Lille konsertsal

Den kanadiske fløytelegenden Robert Aitken besøker Stavanger i perioden 13. - 16. januar for å gi Mesterklasser ved Universitetet i Stavanger. I den sammenheng spiller han tirsdag 14. januar konsert i Lille konsertsal.

Robert Aitken

Aitken er en av de ledende fløytistene og pedagogene i verden og har i en årrekke vært professor ved Staatliche Hochschule für Musik i Freiburg, Tyskland. Han har vært solist i over 50 urfremføringer av nyskrevet musikk og er også selv aktiv som både komponist og dirigent, bl.a. med sitt eget samtidsensemble i Toronto.

På programmet i Stavanger står bl.a. verk av Aitken, Doppler, Cimarosa og Olbersleben for ulike fløytebesetninger. I tillegg medvirker fløytist Vidar Austvik og pianist Hans Petter Tangen samt et fløytekor (piccolo, fløyte i C, alt-, bass- og kontrabassfløyte) bestående av studenter og lærere fra Universitetet i Stavanger og Universitetet i Agder.

Konserten finner sted i Lille konsertsal i Bjergsted.
Tirsdag 14. januar kl 19.30
Gratis adgang!