Releasekonsert med TAZANO fredag 15. november på SPOR 5

TAZANO hadde sin debut til åpningskonserten under Mai Jazz 2010. I fjor 2012 var TAZANO på turné i TANZANIA og gikk så i NRKs studio på Ullandhaug i Stavanger for å dokumentere musikken. Nå er CD´n her!

TAZANO

Komponist og saksofonist Tor Yttredal og perkusjonist/ trommeslager Stein Inge Brækhus har gjennom sine virker på jazzutdanningen ved Institutt for musikk og dans, UiS, vært tilknyttet et samarbeidsprosjekt med Bagamoyo (College of Arts) i Tanzania. Gjennom dette prosjektet har de blitt kjent med to av Tanzanias aller fremste musikere, nemlig John Mponda og Anania Ngoriga. Sistnevnte medvirker på Bela Flecks Grammyvinnende plate "Throw Down Your Heart" og turnerte i USA med Bela Fleck i 2010. Pianist Jørn Øien joinet TAZANO til debutkonserten under Mai Jazz 2010.

Line-up til releasekonsert på SPOR 5:
Anania Ngoliga: tommelpiano/ sang
Jørn Øien: tangenter
Tor Yttredal: saksofon
Stein Inge Brækhus: perkusjon
John Mponda: ngoma/ trommer/ sang/ seljefløyte

Fredag 15. november kl. 21.00 på SPOR 5.
Bill. pris kr 100,- / Studenter: bill. pris kr 70,-

NB!!! Ta med horn, det blir jam session etter konserten!

Velkommen!

UiS logo