Ny konsert i Skur 2 - Absolute Norsk musikk

Ingerine Dahl og Milan Rabrenovic inviterer til sin andre konsert i serien Absolute Norsk musikk. Konserten finner sted førstkommende onsdag, 1. mai kl. 19.30 i Skur 2.

Ny konsert i Skur 2 - Absolute Norsk musikk

Onsdag 1.mai holder fiolinist Ingerine Dahl og pianist Milan Rabrenovic sin andre Absolute Norsk konsert i Skur 2.

Ingerine Dahl er konsertmester II i Stavanger Symfoniorkester og underviser i programmet Unge Musikere ved Institutt for musikk og dans (IMD). Milan Rabrenovic er universitetslektor ved IMD. Sammen har de tidligere presentert alle Beethovens fiolinsonater (Absolute Beethoven) i sesongen 2010-11 med konserter både i Stavanger, Beograd, og Brno. I forrige sesong var det alle Schuberts verk for fiolin og klaver (Absolute Schubert), og i år er turen kommet til Absolute Norsk.

På sin første konsert fra serien Absolute Norsk ble det fremført verk av Klaus Egge, Johan Svendsen, Finn Mortensen og Edvard Grieg (1. fiolinsonate), mens på konserten førstkommende onsdag1.mai blir verk av Johan Kvandal og Christian Sinding omkranset av de to siste Griegsonatene.

Sted: Skur 2 kl. 19.30 - Pris: 200/100 kr.

UiS logo