Meld deg på Dirigentuka!

Over 100 korpsdirigenter fra inn- og utland deltar ved Dirigentuka i Stavanger hvert år. De møter en stor stab av topp kvalifiserte dirigenter og foredragsholdere. Meld deg på du også innen 1. mai.

Kursdagene er intensive og inneholder blant annet teknikk, analyse, repertoarkunnskap, praksis, metodikk og en rekke foredrag.

Dirigentuka arrangeres i Bjergsted Kulturpark, i lokalene til Universitetet i Stavanger, Institutt for musikk og dans.

Lærerkrefter fra aller øverste hylle
I 2015 kommer blant andre Bjarte Engeset, Peter Szilvay, Harald Eikaas, Morten Wensberg, Trond Korsgård, Cathrine Winnes, Peter Ettrup Larsen, Birgitte Grong og flere ...

Dirigentuka samarbeider med praksisensembler som Stavanger Brass Band, Stavanger Symfoniorkester, Stavanger Musikkorps av 1919 og Nylund skolekorps og juniorkorps.

Påmeldingsfrist 1. mai
Husk å melde deg på Dirigentuka innen 1. mai.

LENKE TIL PÅMELDING

Priser og datoer
Masterclass Stavanger Brass Band 10. - 14. august
Deltakeravgift: kr. 3 000,-

Ungdomskurset 8. - 14. august

Aspirantdirigentkurset 10. - 12.(14.) august

Skolekorpsdirigentkurset 10. - 12.(14.) august

Dirigentkurset 10. - 14. august
Deltakeravgift: kr. 2 000,-

Sjekk ut musikkorps.no for mer nyttig informasjon om Dirigentuka.

Sagt om Dirigentuka
"Har vært her to ganger før, og Dirigentuka blir jo bare bedre og bedre for hvert år! Jeg kommer hit for å få nye tips, ideer og input til hvordan jeg kan gjøre jobben min bedre. Kommer tilbake neste år!"

"Dirigentuka er det beste som har skjedd på dirigentfronten i vårt musikkmiljø noen gang."

"Fantastisk lærerstab. Jeg fikk enorm inspirasjon til å jobbe videre og jeg lærte mye!!!"

Følg oss gjerne på Facebook

UiS logo