Lunsjkonsert med Ingeborg S. Torvanger & Trio Mingo

Ingeborg S. Torvanger holder sin masterkonsert i Stavanger konserthus lørdag 13.april kl. 14.00 på Mesaninen.

Lunsjkonsert med Ingeborg S. Torvanger & Trio Mingo

Ingeborg er masterstudent ved Institutt for musikk og dans i Stavanger og har sin bachelor fra Norges musikkhøgskole. Denne lørdagen inviterer hun til masterkonsert i Mesaninen i Stavanger konserthus. Programmet består av russisk romantisk musikk full av følelser og lengsel. Hun har med seg pianotrioen Trio Mingo som alle har bakgrunn fra Norges musikkhøgskole. Denne trioen har allerede gjort seg bemerket i Oslo og Stockholm og er nå klare for Stavanger. De er en trio med fokus på formidling og kommunikasjon, og med ambisjon om å spre den klassiske musikken til et bredere publikum. Hun lover en energifull og kammermusikalsk lunsjkonsert.

"Trio Mingo er et fyrverkeri av en klassisk pianotrio, og kjenner vi trioen rett blir det mye lekenhet og temperament." - Steinway Piano Gallery Oslo.

Rachmaninov sonate for cello og klaver i g-moll op.19 A.
Arensky pianotrio nr.1 i d-moll op.32 A.
Piazzolla Invernio Portêno

Trio Mingo