Julekonsert med sangstudentene

Søndag 8. desember kl 14.00 holder sangstudentene på Institutt for musikk og dans julekonsert i Lille konsertsal, Bjergsted. Alle er hjertelig velkomne!! Gratis adgang.

Julekonsert med sangstudentene

"Sangseksjonen til UiS/ Institutt for Musikk og Dans inviterer som hvert år til en levende musikalsk julefeiring med musikk fra alle årsepoker og kontinenter av komponister fra Purcell, Haendel, Mozart, Schubert, Brahms, Sibelius, Wagner, Reger, Dvorak via Faurée, Saint-Saens, Roussel, Humperdink til Webern, Britten, Donizetti, Tosti, Verdi og Puccini.

Det vil bli både religiøs og tradisjonell musikk, gospels, solosang, kammermusikkgrupper og kor.
Julestemningen vil bli fylt av sang, for å åpne ens hjerter i ømhet for fortiden, mot for nåtiden, håp for fremtiden og velsignet fred i all evihet.

Velkommen skal dere være! Det er bare Jul en gang i året!"

Prof. Elizabeth Norberg-Schulz

UiS logo