I Lys og Mørke

Danser, koreograf og filmprodusent for prosjektet " I Lys og Mørke" er student ved Institutt for musikk og dans, Eivind Røed Scheistrøen! Så møt opp på Tou Scene torsdag 28 nov kl 20.45!

Eivind Røed Scheistrøen

Hvordan kan film forandre et utrykk i dans? Den bestemte plasseringen av publikum som koreografen har bestemt på forhånd vil gi en synsvinkel som kanskje ikke kan oppnås i et scenerom.Lys og mørke, kontrast og likhet er stikkord for hva denne koreografien kan tilby. Danseren, koreograf og film produsent i dette prosjektet er Eivind Røed Scheistrøen. Prosjektet er et samarbeid mellom Universitetet i Stavanger og Tou Scene. Eivind har studert ved Spin Off forstudium i dans og er nå på sitt siste år i utdannelsen dans med integrert PPU ved UiS.

Velkommen til Tou Scene!