Gå ikke glipp av avgangsstudentenes danseforestilling Death Rattle/La Passione!

Torsdag 10. april kl 19.30 holder avgangsstudentene i dans sin eksamensforestilling. Danseforestillingen Death Rattle/La Passione finner sted på Sandnes Kulturhus. Velkommen skal dere være!

Velkommen til danseforestilling 10. april kl. 19.30 på Sandnes Kulturhus Velkommen til danseforestilling 10. april kl. 19.30 på Sandnes Kulturhus

4. klassestudentene på Bachelor i dans ved Institutt for musikk og dans, UiS presenterer førstkommende torsdag forestillingen Death Rattle/ La Passione av tre internasjonale koreografer; Tony Vezich, Jarek Cemerek og Rui Lopez Graca.

Stykkene er laget for studentene og har urpremierer!
Velkommen!

Forestillingen finner sted på Hovedscenen på Sandnes kulturhus 10. april kl. 19.30.

Billettpris
Ordinær: 200,-
Student og honnør: 100,-
Billettbestilling: www.billettservice.no eller via Sandnes kulturhus på tlf: 51 60 20 10