en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vitnemål og Karakterutskrift

IMD's frise

VITNEMÅL

Alle studenter som har fullført en grad får automatisk tilsendt vitnemål. Vitnemålet utstedes av administrasjonen på UH og ESS og sendes i posten til din hjemstedsadresse.

Et vitnemål er et verdipapir som du må ta godt vare på. Vi utsteder bare vitnemålet én gang. Vitnemål er nå tilgjengelige på www.vitnemalsportalen.no.

Et vitnemål er endelig. Det kan kun endres dersom du har fått godkjent klage på en karakter som inngår i graden. Det er ikke mulig å få utskrevet et nytt ved forbedringer av karakterer på et allerede utstedt vitnemål.

Diploma Supplement

Diploma Supplement er et internasjonalt tillegg til vitnemålet som gir informasjon på engelsk om kvalifikasjonssystemet ved høyere utdanning i Norge.

Alle som fullfører en grad i Norge har rett på Diploma Supplement. Du vil få tilsendt Diploma Supplement sammen med vitnemålet.

NB! Hold til enhver tid dine adresser oppdatert i StudentWeb.

KARAKTERUTSKRIFT

Vanlig karakterutskrift bestilles på StudentWeb, ved å gå inn på Bestillinger > Karakterutskrift. Dersom du får problemer med dette på StudentWeb kan du ta kontakt med Servicetorget.

Avsluttende karakterutskrift

Avsluttende karakterutskrift gis i stedet for vitnemål i noen studie- og fagkombinasjoner. Avsluttende karakterutskrift utstedes av fakultetet ved etterspørsel.