BLÅ:TRÅ - Rakleverk - Marcus Martin Hasli Johnsen

Konsert med Rakleverk på Spor 5, 29 oktober kl 20.00. Velkommen!

Rakleverk er en kvartett ledet av trommeslager Marcus Hasli Johnsen som også komponerer låtene til bandet. Musikken de spiller er inspirert av alt fra eldre frijazz som f.eks Eric Dolphy til mer moderne band som The Thing og Atomic for å nevne noen. Bandet består av Marcus på trommer, Johannse Fosse Solvang på trombone, Håkon Hagen Knudsen på saksofoner og Christian Kristoffersen på kontrabass

Billetter: kr 50/30 ved inngangen

Blå Trå et unikt tilbud til hele byens musikkliv – både unge og eldre musikanter, proffer og amatører, musikkstudenter og spillende musikanter. Kom, spill eller lytt - og bli inspirert og engasjert! Konsert- og workshopserien

Blå Trå byr på workshoper på Spor 5 og ved Instititutt for musikk og dans i Bjergsted og konserter på Spor 5.  Målet med serien er å utvikle, styrke og inspirere det unge voksende jazzmiljøet i regionen, samt stimulere det allerede etablerte improviserende jazzmiljøet. Tilbudet er åpent for alle, både amatører og proffe musikere, unge som gamle. Du trenger ikke en gang å være musiker for å delta!  Blå Trå er et samarbeid mellom Stavanger Jazzforum og Universitetet i Stavanger. Workshopene er gratis og åpne for alle nysgjerrige. Billetter til konsertene på Spor 5 kjøpes ved inngang. Dørene åpner kl 19:30 og konsertene starter kl 20:00.

UiS logo
Rakleverk