Blå:trå med saksofonist Tore Brunborg

Konsert med Tore Brunborg onsdag 17. september kl 20.00 på Spor 5!

I 1982 avsluttet Tore Brunborg studiene ved den da nyopprettede og seinere så sagnomsuste jazzlinja i Trondheim, for så å ta det det store steget ut i tilværelsen som profesjonell jazzmusiker. Og han ble fort lagt merke til i det norske jazzmiljøet.

Tore Brunborg vakte oppsikt med både tone, trøkk og improvisatorisk kreativitet.
Han presenterte seg for et stadig større publikum, både i Norge og i utlandet.
Masqualero ble ett viktig springbrett. Der fikk han samarbeide med Arild Andersen, Jon Christensen, Jon Balke og Nils Petter Molvær. Siden har det gått slag i slag - Ketil Bjørnstad, Manu Katche og Tord Gustavsen
for å nevne noen. Tore Brunborg har også egne prosjekter og skrevet og framført verk på blant annet Vossajazz.
Det er en erfaren og svært dyktig musiker vi ønsker velkommen til blå:trå.

OM BLÅ:TRÅ
Gjennom konsert og workshopserien blå:trå får du anledning til å høre talentfulle musikkstudenter ved Universitetets Institutt for Musikk og Dans,lokale musikere i samspill med spennende gjester på kloss hold.

blå:trå er et unikt tilbud i Stavanger som roses i hele vårt landstrakte jazzland. Døren er åpen for alle enten du bare vil lytte, vil lære eller spille!

The concert and workshop series blå:trå gives you the opportunity to hear talented music students, local musicians interacting with interesting guests and not least enjoy workshops with exiting musicians.

blå:trå is a unique program in Stavanger, which is praised all over Jazz-Norway.Close encounters, opportunity for learning,inspiration and motivation. The door is open whether you just want to listen, learn or play!

blå:trå arrangeres av Stavanger Jazzforum og UiS Institutt for musikk og dans og støttes av Stavanger kommune,
Frifond, VRAK, Norsk Kulturråd og Komp.

Onsdag 17. september 20:00

Spor 5