Bjergsted Jazzensemble presenterer BenReddik og Morten Askildsens Entourage!

Bjergsted Jazzensemble presenterer BenReddik og Entourage på SPOR 5 23. november. Medvirkende er studenter fra Institutt for musikk og dans. Velkommen!

Plakatdesign: Kristoffer Lippestad Dokka

BenReddik og Morten Askildsens Entourage er to band med utspring fra Jazzlinja ved Universitetet i Stavanger. Deres aktivitet de siste årene inkluderer konserter og turnéer både i Stavanger og ellers i landet, blandt annet på MaiJazz, Dølajazz, Lillesalen Konsertserie, på scener i mange av de store norske byene i tillegg til i rekruteringstjeneste for Jazzlinja i Bjergsted.
Musikken bærer preg av godt gjennomkomponerte melodier og både avansert rytmikk og harmonikk. Vi vil i løpet av konserten få en smak av folkemusikk, moderne jazz, ballader, skjeve taktarter, blues, musikk på grensen til klassisk og norsktekstet sang og!

Kveldens todelte konsert vil bestå av et variert program fra bandenes egne låter som for anledningen er omarrangert av Morten Askildsen og Magnus Murphy Joelson for et større band: Bjergsted Jazzensemble!

Musikalsk leder: Tor Yttredal

Hvor: SPOR 5 ( Jernbaneveien 3)
Når: 23. november kl 21.00
Pris: 200,- / 100,-