Bjergsted Danseensemble presenterer forestillingen "TRO"

Vi har den glede å kunne presentere 3. års studentenes koreografieksamen, som danses av 1. 2. og 3. klassestudenter ved Institutt for musikk og dans ved UiS.

Bjergsted Danseensemble presenterer forestillingen

Årets tema er ”TRO” og koreografene har fått utfolde seg fritt rundt temaet - å tro og en tro, noe som har resultert i en interessant og variert forestilling.

Spre ordet til venner og bekjente, vi ønsker dere hjertelig velkommen til årets forestilling. Dette er en nyskapende estetisk opplevelse dere ikke vil gå glipp av!

Veileder: Førsteamanuensis Birgitte Bauer-Nilsen, Institutt for musikk og dans, UIS.

«Det er utrolig spennende å få jobbe med så talentfulle dansere på tvers av klassetrinnene og få utfolde meg kreativt som koreograf i et så stort prosjekt. Jeg gleder meg til å se resultatet på scenen!»
- Ellen-Cathrine Rishaug, koreograf ved årets forestilling «Tro».

Forestillingen finner sted i Bjergsted på Stavanger Katedralskole, lørdag 1. juni kl.15.00 og kl.19.00.

Billetter kan bestilles på billett.imd@hotmail.com eller kjøpes ved inngangen. Vi tar kun kort!
Voksen: Kr.100,- Student/Barn/Honnør: Kr.50,-

Velkommen!