Bjergsted Brass Week: Messingkonsert

Konsert med messingensemblene fra musikklinjene ved Vågen VgS og Stavanger katedralskole, Bjergsted tromboneensemble, Bjergsted Messingensemble og Stavanger Musikkorps av 1919. Gjestesolister er Brandt Attema, basstrombone og Hans Andreas Kjølberg, euphonium. Konserten finner sted i Lille konsertsal, Bjergsted 19 september kl 19.30. Velkommen!

Brandt Attema Brandt Attema

Om Bjergsted Brass Week:
Bjergsted Brass Week er en inspirasjonsuke for universitets- og høgskolestudenter, musikkpedagoger, korpsdirigenter, talentfulle ungdommer og dyktige amatører. Vi henter hit fem av verdens ledende musikkpedagoger på dype messinginstrument, og lar hele Bjergstedparken koke i en hel uke. De skal jobbe med musikklinjene på videregående skolene, de beste amatørkorpsene i distriktet, musikkstudentene og ha metodikk/inspirasjonsdag for kulturskolelærere og korpsdirigenter. Foruten at de medvirker på fire offentlige konserter under uka.

Under Bjergsted Brass Week vil det være ulike foredrag og konserter.
Stavanger Musikkorps av 1919 skal spille konsert med Brandt Attema og Hans Andreas Kjølberg som solister.
Stavanger Brass Band skal ha seminar med Rex Martin og vil spille konsert både lørdag og søndag.

Lærere:
Rex Martin, tuba, USA
Brandt Attema, basstrombone, Nederland
Ingemar Roos, tenortrombone, Sverige
Niels-Ole Bo Johansen, tenortrombone, Danmark
Hans Andreas Kjølberg, euphonium, Norge

Billetter selges ved inngangen: Voksne kr 100,-/barn kr 50,-
Arrangementet er gratis for UiS studenter/ansatte

Arrangør for seminaret er UiS, institutt for musikk og dans ved Per Kristian Svendsen, som er trombonelærer og leder for blåseseksjonen.

UiS logo