Bjergsted Brass Week: Konsert med Bjergsted Symfoniorkester

Konsert med Bjergsted Symfoniorkester under ledelse av Christopher McMullen-Laird og Stavanger Brassband med gjestesolistene Brandt Attema, basstrombone og Hans Andreas Kjølberg, euphonium. Konserten finner sted i Lille konsertsal, Bjergsted 20. sept kl 17.00. Velkommen!

Brandt Attema Brandt Attema

Om Bjergsted Brass Week:
Bjergsted Brass Week er en inspirasjonsuke for universitets- og høgskolestudenter, musikkpedagoger, korpsdirigenter, talentfulle ungdommer og dyktige amatører. Vi henter hit fem av verdens ledende musikkpedagoger på dype messinginstrument, og lar hele Bjergstedparken koke i en hel uke. De skal jobbe med musikklinjene på videregående skolene, de beste amatørkorpsene i distriktet, musikkstudentene og ha metodikk/inspirasjonsdag for kulturskolelærere og korpsdirigenter. Foruten at de medvirker på fire offentlige konserter under uka.

Lærere:
Rex Martin, tuba, USA
Brandt Attema, basstrombone, Nederland
Ingemar Roos, tenortrombone, Sverige
Niels-Ole Bo Johansen, tenortrombone, Danmark
Hans Andreas Kjølberg, euphonium, Norge

Billetter selges ved inngangen: Voksne kr 100,-/barn kr 50,-
Arrangementet er gratis for UiS studenter/ansatte

Arrangør for seminaret er UiS, institutt for musikk og dans ved Per Kristian Svendsen, som er trombonelærer og leder for blåseseksjonen.