Bjergsted Brass Week: Konsert

Konsert med ensembler fra Bjergsted Brass Week og Bjergsted Messingensemble. 21. september kl 15.30 i Lille Konsertsal, Bjergsted. Velkommen!

Bjergsted Brass Week Foro: J. Tilrem

Om Bjergsted Brass Week:
Bjergsted Brass Week er en inspirasjonsuke for universitets- og høgskolestudenter, musikkpedagoger, korpsdirigenter, talentfulle ungdommer og dyktige amatører. Vi henter hit fem av verdens ledende musikkpedagoger på dype messinginstrument, og lar hele Bjergstedparken koke i en hel uke. De skal jobbe med musikklinjene på videregående skolene, de beste amatørkorpsene i distriktet, musikkstudentene og ha metodikk/inspirasjonsdag for kulturskolelærere og korpsdirigenter. Foruten at de medvirker på fire offentlige konserter under uka.

Lærere:
Rex Martin, tuba, USA
Brandt Attema, basstrombone, Nederland
Ingemar Roos, tenortrombone, Sverige
Niels-Ole Bo Johansen, tenortrombone, Danmark
Hans Andreas Kjølberg, euphonium, Norge

Billetter selges ved inngangen: Voksne kr 100,-/barn kr 50,-
Arrangementet er gratis for UiS studenter/ansatte

Arrangør for seminaret er UiS, institutt for musikk og dans ved Per Kristian Svendsen, som er trombonelærer og leder for blåseseksjonen.