Åpen scene - forestilling av dansestudentene ved Institutt for musikk og dans

Dansestudentene ved IMD sønsker velkommen til forestilling lørdag 28. februar kl. 18:00 i Lille konsertsal i Bjergstedparken. Gratis entre!

Åpen scene 2015 Åpen scene 2015

(English will follow)
 Lørdag 28. februar kl. 18:00, Lille konsertsal v/ UiS Institutt for musikk og dans, Bjergstedparken
 Inngang: Gratis

Dansestudentene ved IMD inviterer til Åpen Scene, en forestilling på tvers av årstrinn. Åpen Scene er satt sammen av en rekke uavhengige stykker koreografert først og fremst av studentene, som har stått fritt til å bidra med innslag, skape og uttrykke akkurat det de ønsker.

Velkommen!

Saturday 28th of February 18:00, Little concert hall (LKS) at UiS - Department of Music and Dance. Bjergstedparken
Free entrance

The dance students at IMD invites you to Åpen Scene (Open Stage), a performance by students from the different year levels/classes.

Åpen Scene is composed of a number of independent pieces choreographed primarily by the students, who have been free to contribute, create and express exactly what they wish to.

Welcome!