Klaver

Faggruppen for klaver består av professor Erling Ragnar Eriksen og professor Daniel Röhm. Röhm ble tilnyttet instituttet høsten 2014. Eriksen er fagseksjonsleder for både klaver og sang.

IMDs frise

Klaverseksjonen ved Fakultet for utøvende kunstfag tilbyr en tett oppfølging av hver enkelt student i et inspirerende miljø med studenter fra ulike nasjoner.

Ved siden av individualtimer med instituttets høyt kvalifiserte lærere er det ukentlige interpretasjoner og også mesterklasser med internasjonalt anerkjente gjestelærere.

Studentene får opptre på en rekke offentlige konserter, både solistisk og med kammermusikk. Det nære samarbeidet med andre fagseksjoner gir pianistene rike muligheter til å få innsikt i repertoaret for sang og klaver, samt ulike kammermusikkgrupperinger. Denne allsidigheten danner et meget godt grunnlag for en fremtidig musikerkarriere.

Se her for biinstrument klaver.