AG-3 spiller på Spor 5 onsdag 27. november kl. 20.00

AG-3 er et helt ferskt band, ledet av Anders Gleditsch. Musikerne er ingen nyhet på Stavangers jazzscene, men dette er første gang de spiller sammen i trioformatet, og det er også første gang Anders presenterer sin egen musikk.

AG-3

Trioen føyer seg ydmykt inn i det moderne pianotriosoundet, og hører hjemme blant den lyriske norske jazzen, men er ikke redde for å tilføre elementer av blues, humor og en god dose baller. Musikken tar utgangspunkt i fine melodier og enkle riff, med fokus på lekent samspill og groove.

Gruppen består av Anders Gleditsch - piano, Alexander Hoholm - bass, Raymond Lavik - trommer.

Blå:Trå
Konsert- og workshopserien Blå:Trå er et samarbeid mellom Stavanger Jazzforum og Universitetet i Stavanger. Målet med serien er å utvikle, styrke og inspirere det unge voksende jazzmiljøet i regionen, samt stimulere det allerede etablerte improviserende jazzmiljøet. Det arrangeres jevnlige workshops med kjente jazzmusikere ved Institutt for Musikk i Bjergsted og konserter på Spor 5. Studenter inviteres til å spille med profesjonelle artister, både i forbindelse med workshopene, og i serien Tett-På-En-Helt. I tillegg blir utvalgte studenter invitert til å få holde sin egen konsert på Spor 5, som et viktig springbrett mot det profesjonelle arbeidslivet. Etter hver konsert i Blå:Trå-serien, er scenen åpen for jam-session.

Konserten finner sted onsdag 27. november kl. 20.00 på Spor 5 (gamle Stills Scene ved togstasjonen i Stavanger).
Ordinær: 50 kr. Student/barn/medlem: 30 kr.

Velkommen!