Institutt for kultur- og språkvitenskap

Institutt for kultur- og språkvitskap er lokalisert i Hulda Garborgs hus på campus Ullandhaug.

To studenter foran engelske bøker på biblioteket.

På instituttet vårt kan du ta fleire ulike utdanningar innanfor kultur og språk. Dette er allmennyttige utdanningar, som gjev eit godt grunnlag for å forstå verda ikring oss. Skal ein forstå andre menneske, må ein forstå språket og den kulturen dei er ein del av. Vi håpar du er interessert i å få vite meir om kva vi kan tilby deg.

Språk er viktig i data- og multimediesammenheng, i teknologi og oljeindustri, i internasjonal politikk, handel og reiseliv og i ulike kultursammenhenger.

Universitetet i Stavanger, institutt for kultur- og språkvitenskap, har tilbud innanfor nordisk og engelsk språk, lektorutdanninga, praktisk pedagogisk utdanning (PPU), og historie og religion.

UiS logo