Seminar om forbedring av offentlig transport med bruk av ny kommunikasjonsteknologi

HHUiS inviterer alle interesserte til åpent seminar. ITRACT er et nordeuropeisk prosjekt for å forbedre transport og kommunikasjon ved hjelp av ny kommunikasjonsteknologi. Fra Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger har Jan Frick og Thomas Laudal deltatt. Resultatene fra prosjektet vil bli presentert på seminaret.

itract logoer

Tid: Tirsdag 20. januar 2015, kl. 08.00 - 12.00
Sted: Radisson Blue Royal, Løkkeveien i Stavanger

Seminaret er gratis.
Påmelding: Klikk her for påmeldingsskjema eller send e-post med påmelding til egil.c.svela@uis.no

Siste frist for påmelding er 14. januar.

PROGRAM:

0800 - 0830 Registrering

0830 - 0915 ITRACT og brukerundersøkelser i Rogaland
Om iTract-prosjektet og resultatene fra regionale undersøkelser i Rogaland blant brukere av offentlig transport og kommunikasjonsteknologi,  ved professor Jan Frick og førsteamanuensis Thomas Laudal, Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger.

0915 - 1015 Erfaringer fra offentlig transport og bruk av kommunikasjonsteknologi i Strasbourg/
”Experiences with apps and other ICT solutions for public transport in   Strasbourg”,
ved leder for utvikling av tjenester og produkter Lina Tremisi fra trafikkselskapet i Strasbourg (CTS).

1015 - 1030 Kaffepause

1030 - 1100 Kolumbus: Lokale erfaringer med kommunikasjonsteknologier og mulige forbedringer,
ved strategi- og utviklingssjef Audun M. Solheim

1100 - 1130 EU-prosjektet Triangulum - om integrerte løsninger mellom mobilitet, energi og IKT,