Nye professorer til HHUiS

Professor Andrés Rodriguez Pose og professor Odd Jarl Borch er ansatt i professor II-stillinger ved Handelshøgskolen ved UiS.

Professor Andrés Rodriguez Pose er ansatt som professor II i økonomisk geografi ved Handelshøgskolen ved UiS. Han er ansatt for en periode på to år fra 1. juli 2011 til 30. juni 2013. Stillingen er tilknyttet Senter for innovasjonsforskning.

Andrés Rodríguez Pose er professor ved London School of Economics og leder av Department of Geography and Environment.

Professor Odd Jarl Borch er ansatt som professor II i strategi og entreprenørskap ved Handelshøgskolen ved UiS for en periode på to år fra 1. juli 2011 til 30. juni 2013. Også denne stillingen er tilknyttet Senter for innovasjonsforskning.

Odd Jarl Borch er professor i strategi og entreprenørskap ved Handelshøgskolen i Bodø, Universitetet i Nordland. Han forsker innenfor konkurransestrategi, entreprenørskap og innovasjon, med vekt på olje- og gass- underleverandørmarkeder og den maritime næringen.