HHUiS er opptatt som medlem i EFMD

Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger er tatt opp som medlem i EFMD, ett av de viktigste globale nettverkene for handelshøgskoler.

Medlemskapet i EFMD gir Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger nye og spennende utvekslingsmuligheter for fagmiljø og studenter samt en internasjonal base for kunnskapsdeling og samarbeid med de beste fagmiljøene i verden.

- Å bli tatt opp i det gode selskap i EFMD gir Handelshøgskolen ved UiS gode muligheter for videre internasjonal nettverksbygging og faglig utvikling, sier instituttleder på HHUiS, Bjarte Ravndal i en kommentar.

EFMD er en global, medlemsdrevet organisasjon, basert i Brussel og er et av de største internasjonale nettverkene innenfor lederutvikling. Nettverket inkluderer over 825 institusjonelle medlemmer og når over 25.000 fagfolk innenfor ledelse fra akademia, næringsliv, offentlig service og rådgivning i over 82 land over hele verden. EFMD spiller en sentral rolle i å forme en internasjonal tilnærming til ledelsesutdanning og er et unikt forum for informasjon, forskning, nettverksbygging og debatt om innovasjon og beste praksis i lederutvikling

Aktivitetene til nettverket er rettet mot  områder som  MBA, Executive utdanning, bachelor-, master- og doktorgradsutdanninger, eksterne relasjoner, karrieretjenester, forskning, offentlig sektor, entreprenørskap, ansvarlig lederskap (CSR / bærekraft), ledelsesutdanninger i Afrika, Midt-Østen, Nord-Afrika og Asia. I tillegg arrangerer nettverket en rekke rådgivende seminarer som dekker sentrale problemstillinger vedrørende publikasjoner, forskning, internasjonale prosjekter, undersøkelser om handelshøyskolers innvirkning, case skriving og forskningsutmerkelser med mere.

For mer informasjon om EFMD se deres nettside www.efmd.org

UiS logo
Logo EFMD