Handelshøgskolen ved UiS inntar Nordsjørittet

Lørdag 11. juni er det igjen tid for Norges nest største sykkelritt. 16 ansatte ved Handelshøgskolen ved UiS er klare til å trosse vær og vind fra Egersund til Sandnes.

Nordsjørittet er et 9-mils sykkelløp som går fra Egersund i sør til sykkelbyen Sandnes i nord. Løypa går gjennom skog og terreng, langs Nordsjøveien, over den vestlandske hovedvei og på Kongeveien.

Ved Handelshøgskolen ved UiS har Nordsjørittet blitt en snakkis i lunsjen. Her snakkes det ivrig om dekk, sportsdrikker og værmeldinger. 16 av de ansatte har meldt seg på, noen mer erfarne enn andre.

Bra miljø
- Det er kjekt å gjøre noe sammen. Det blir et bra miljø av det, sier førsteamanuensis Benn Folkvord, som sammen med prosjektadministrator Åse Lea leder laget fra HHUiS.

- Vi har ulike ambisjonsnivå. Noen har syklet rittet mange ganger før, andre har knapt syklet, forteller Åse Lea, som har sørget for at laget har fått nye drakter for anledningen ? med "Handelshøgskolen ved UiS" på.

- Det handler mye om å bygge et godt arbeidsmiljø og skape samhold. Samtidig motiverer det til fysisk aktivitet. Vi har fokusert lite på intern konkurranse, men det er klart at konkurranseinstinktet er her, sier Lea, som er spent på om rytterne vil fortsette treningen også etter rittet.

Laget fra HHUiS
Fra HHUiS stiller følgende lag: Professor Mari Rege, førsteamanuensis Kristin Helen Roll, stipendiat Åshild Auglænd Johnsen, prosjektadministrator Åse Lea, stipendiat Miguel Luzuriaga, instituttleder Bjarte Ravndal, professor Bernt Arne Ødegaard, universitetslektor Sigbjørn Barlaup Pedersen, stipendiat Venke Furre Haaland, førsteamanuensis Benn Folkvord, stipendiat Petter Andreas Gudding, stipendiat Roy Endre Dahl, professor Ola Kvaløy, førsteamanuensis II Klaus Mohn, stipendiat Sarah Garred og førsteamanuensis Kristoffer Wigestrand Eriksen.

Les også: IØL blir handelshøgskole
Les mer om Nordsjørittet