FRA IDÉ & FORSKNING TIL MARKED: Universitetets og Prekubator TTOs rolle

Senter for innovasjonsforskning og Prekubator TTO har den glede av å invitere til åpent seminar den 9. november om hvordan ideer som kommer fra universitetet kan bli omgjort til reelle tjenester eller produkter i markedet.

Seminaret har relevans for UiS ansatte, studenter og politikere som er interesserte i å lære mer om hvordan ideer som kommer fra universitetet kan bli omgjort til reelle tjenester eller produkter i markedet. Vi vil også diskutere rollen til studentene som co-gründer og forsøke å bygge bro mellom den faglige og forretningsmessige verden. Til slutt vil vi skissere et rammeverk for å kunne evaluere virkninger av pedagogiske programmer innenfor entreprenørskap og studenters oppstartintensjoner.

Tid: Fredag 9. november, 10.00 – 13.00

Sted: Universitetet i Stavanger, Ellen & Axel Lunds hus rom H-317

Pga lunsjservering ber vi om påmelding via denne lenken innen 7. november.

10.00 - 11.00
Studenter som co-gründere: hvordan bygge bro mellom den faglige og forretningsmessige verden. Erfaring fra «Business Creation & Entrepreneurship- programmet ved Universitetet i Tromsø. Ved professor Lene Foss, Universitetet i Tromsø

11.00 - 11.15
Entreprenørskapsutdanning ved UiS. Ved Egil C. Svela, Senter for entreprenørskap UiS,