Atferdsfinansforsker til UiS

Fredag 16. september inviterer Handelshøgskolen ved UiS alle interesserte til foredrag ved professor Terrance Odean fra Haas School of Business, UC Berkeley. Odean regnes som en av verdens fremste forskere innen atferdsfinans.

Forskningen til professor Terrance Odean har fått bred dekning i amerikansk og internasjonal presse, som Wall Street Journal, Time og Newsweek. Han er en av verdens fremste forskere innen ”behavioral finance ”, et felt som bruker innsikt fra psykologi til å forstå finansmarkeder og investeringsadferd.

Odean blir nå tilknyttet Universitetet i Stavanger som gjesteprofessor.  Under sitt besøk på UiS vil han presentere en av sine siste forskningssstudier.

Foredraget til Odean er fra klokken 11.30 til 12.45 i Ellen og Axel Lunds hus, rom H-316. Foredraget er åpent for alle interesserte.

Fredag 16. september inviterer Handelshøgskolen ved UiS også til frokostmøte med foredrag av professor Terrance Odean. Frokostmøtet er fra 08.30 til 09.30 i Arne Rettedals hus, rom Ø-110. For å delta på frokostmøtet, må du melde deg på her.

Velkommen!

UiS logo