Universitetsbiblioteket søker ny studentassistent

Universitetsbiblioteket på Ullandhaug har behov for en ny studentassistent. Du må være serviceinnstilt, samarbeidsvillig, like å jobb selvstendig, og du må beherske engelsk og norsk flytende.

Vi oppfordrer særlig førsteårsstudenter til å søke, da vi ønsker noen som kan jobbe lenge hos oss.

Arbeidet består av publikumsarbeid (utlån, søkeveiledning og lignende), kopiering, hyllerydding og annen rydding i biblioteket.

Som studentassistent får du faste morgenvakter og/eller ettermiddagsvakter hver uke og rullerende fredags- og lørdagsvakter. I tillegg er det gode muligheter for ekstravakter og ekstrajobb i ferier. Du må være fleksibel i forhold til arbeidstid.

Ved spørsmål, eller for innlevering av søknad, send e-post til: marte.p.stoyva@uis.no

Søknadsfrist: 22.08.2017

UiS logo