Innlevering av masteroppgaver i UiS Brage

Alle masterstudenter skal levere sin oppgave til biblioteket ved å selv registrere den i UiS Brage.

UiS Brage inneholder masteroppgaver, vitenskapelige artikler og avhandlinger produsert av studenter og ansatte ved UiS. Dokumentene er tilgjengengelige for alle interesserte. Når du registrerer din oppgave i UiS Brage vil den bli gjort åpent tilgjengelig dersom den ikke er konfidensiell eller du ikke ønsker publisering. Levering av masteroppgave til biblioteket via Brage er obligatorisk.

PDF-filen du leverer inn i UiS Brage skal være akkurat lik den trykte versjonen av oppgaven.

Frist:
Du må ha registrert din oppgave i UiS Brage før innlevering til instituttet.

For å se hvordan du skal registrere oppgaven din må du bruke en veiledning. Her er en versjon for hvert fakultet:

Dersom du ikke har norsk personnummer, kan du ikke logge deg inn via Feide. Se her hvordan du logger deg inn uten å bruke Feide.

De fleste oppgaver i UiS Brage gjøres fritt tilgjengelig på internett. Unntak er konfidensielle oppgaver og oppgaver som forfatteren ikke ønsker å ha offentlig tilgjengelig. Du får mulighet å legge inn informasjon om dette ved registreringen. Konfidensielle oppgaver blir tilgjengelig når konfidensialitetsperioden er over.

Å ha masteroppgaven tilgjengelig på internett kan være god markedsføring av forfatteren i forhold til potensielle arbeidsgivere, og den økte tilgjengeligheten vil kunne hjelpe andre studenter senere.

Det er oppgaver med karakteren C eller bedre som blir gjort tilgjengelig i UiS Brage.

HVORDAN SKAL DEN ELEKTRONISKE UTGAVEN AV MASTEROPPGAVEN MIN VÆRE?

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM LEVERING OG PUBLISERING AV MASTEROPPGAVE.

Dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til i forbindelse med dette kan du ta kontakt med Linda Johnsen på tlf. 51 83 11 14 eller e-post linda.johnsen@uis.no.

UiS logo
Var dette nyttig?
Tre studenter ved en PC i biblioteket.