Studiehjelp og 3D-printing på Nasjonal bibliotekdag

1. september markerer Universitetsbiblioteket Nasjonal bibliotekdag med stand i biblioteket.

Norsk Bibliotekforening har tatt initiativ til Nasjonal bibliotekdag 1. september. Mange bibliotek over hele landet har små og store arrangement denne dagen. Vi markerer begivenheten med en stand i biblioteket på Ullandhaug fra kl. 10 til 11.

Her blir det nyttig informasjon om en del av de tjenestene vi tilbyr deg som student eller ansatt på UiS, f. eks. litteratursøking, referanser (inkludert EndNote) og hjelp med å unngå plagiering. I tillegg vil vi ha fokus på akademisk skriving og Studieverkstedet sitt arbeid med dette. Studieverkstedet vant nylig UiS sin Læringsmiljøpris for 2016.

Vi tar fram 3D-printeren vår og demonstrerer hvordan den fungerer. Den står til vanlig i bibliotekets 3D-lab, der studenter og ansatte kan få prøve seg på 3D-printing. Du vil møte ansatte på standen som kan fortelle deg om denne nye teknologien.

Det blir enkel servering. Kom innom og slå av en prat!

Logo: Nasjonal bibliotekdag