Døgnåpent bibliotek på Ullandhaug

Universitetsbiblioteket på Ullandhaug vil fra og med onsdag 26. august være åpent hele døgnet for studenter og ansatte – året rundt! Alle inviteres til feiring 26. august kl. 13 i biblioteket.

Illustrasjon av døgnåpent

Utenom betjente åpningstider vil alle studenter og ansatte fortsatt ha tilgang til biblioteket på Ullandhaug med sine student- og ansattkort. Campus Ullandhaug får Norges mest åpne universitetsbibliotek!

I anledning døgnåpent og Nasjonal bibliotekdag onsdag 26. august inviterer vi derfor alle studenter, ansatte og andre brukere til feiring!

Program:

Kl. 13.00: Offisiell markering i biblioteket ved Anine Klepp, leder av StOr, og bibliotekdirektør Gitte Kolstrup. Det blir servering av kake, og demonstrasjon av vår nye 3D-lab.

Kl. 21.00: Overraskelse til bibliotekets besøkende!

Ønske om mer fleksible åpningstider
Mer fleksible åpningstider har lenge vært et ønske fra studentene. Fra og med 26. august er det fullt mulig både for studenter og ansatte å sitte i biblioteket utover kvelden hvis en ønsker det. Mange mener de studerer best på kveldstid. Andre ønsker å komme seg tidlig opp om morgenen. Gode leseplasser, lån av bøker og annet materiell, bruk av PC-er og skrivere vil være mulig å benytte for studenter og ansatte dag som natt.

Betjent bibliotek
Biblioteket vil være betjent hverdager 8-18 og lørdager 11-17. I denne tiden vil studenter og ansatte få god veiledning og hjelp fra bibliotekets ansatte. Utenom denne tiden er det student- eller ansattkort som gir adgang. Besøkende uten tilknytning til UiS må komme i betjeningstiden. Biblioteket vil være tilknyttet vaktordning på kveld og natt.

Selvbetjening
Lån og retur av bøker og annet materiale utføres enkelt med student- eller ansattkortet på de nye selvbetjeningsautomatene i biblioteket. Tidsskrifter kan foreløpig ikke lånes på disse automatene.

Nye leseplasser
Snart har vi også på plass mange nye og gode leseplasser i biblioteket. Disse har komfortable stoler, arbeidshylle og belysning. Gled dere til september!

Mer åpent i Bjergsted
Her vil biblioteket være tilgjengelig fra 7 til 23 med student- eller ansattkort, og betjent mellom 9 og 18.

VELKOMMEN TIL FEIRING!!
Tid: Onsdag 26. august kl. 13 - 13.30
Sted: Universitetsbiblioteket på Ullandhaug (Kjølv Egelands hus)
Arrangement på Facebook