en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo: Mental matpakke

Mental matpakke; Helt ærlig: Trives du?

Få med deg Mental matpakke i Universitetsbiblioteket tirsdag 13. mars. Dette er en pause i studiehverdagen. Denne gangen er temaet ensomhet, og SiS Helse stiller spørsmålet: «Helt ærlig: Trives du?»

Bilde av Jan Erik Karlsen

Video av bokpresentasjon med Jan Erik Karlsen

Jan Erik Karlsen presenterte boken «Visjoner for det gode arbeidsliv» i biblioteket på Ullandhaug onsdag 7. februar. Preben Lindøe kommenterte. Dersom du gikk glipp av denne bokpresentasjonen om Arbeidsmiljøloven kan du se den her.

Bilde fra språkcafeen 2016

Language café/Språkkafé i biblioteket

(English text below) I februar og mars har vi en ny serie med språkkafeer i biblioteket. Kom innom for en kopp kaffe og øv på å snakke norsk sammen med andre!

Logo Skrivenatt

Skrivenatt i biblioteket!

Sliter du med å komme i gang med oppgaveskrivingen? Mangler du den «røde tråden»? Er litteratur og kildehenvisninger vanskelig? Frykt ikke: Det er tid for Skrivenatt!

Bilde av Moritz Rabinowitz

Moritz Rabinowitz: Øverst på nazistenes liste

19. oktober forteller Arne Vestbø den sterke historien om Moritz Rabinowitz. Dette skjer i Universitetsbiblioteket på Ullandhaug.

Bilde av Marta Breen

Marta Breen: F-ordet

Foredrag om feminisme og likestilling i biblioteket på Ullandhaug 22. september kl. 12.

Oluf Langhelle

– UiS gjenspeiler skillelinjene i norsk klimapolitikk

20. september tok UiS debatten og gjorde opp status for hvor de befinner seg i det grønne skiftet. En av innlederne, samfunnsforsker Oluf Langhelle, mener UiS står over for akkurat de samme utfordringene som Norge.

Bilde av Benedikt Jager (Foto: Maria Gilje Torheim)

Video av bokpresentasjon med Benedikt Jager

Benedikt Jager og Svein Helgesen presenterte "Mellom sky og havsens grunne" i biblioteket på Ullandhaug torsdag 6. april. Kristin Aalen, Magne Drangeid og Nora Simonhjell bidro også. Hele presentasjonen ble filmet, og du kan se den her.

Banner Skrivenatt

Skrivenatt på Universitetsbiblioteket

Har du utsatt skrivearbeidet? Mangler du den «røde tråden» i oppgaven? Synes du det er vanskelig med litteratur og kildehenvisning? Sett av torsdag 20. april kl. 16-22 allerede nå!

Bilde av Jan Erik Karlsen

Video av bokpresentasjon med Jan Erik Karlsen

Jan Erik Karlsen presenterte "Strategisk fremsynsledelse" i biblioteket på Ullandhaug tirsdag 14. mars. Kjersti Balle Tharaldsen bidro med sine synspunkter på boka. Hele presentasjonen ble filmet, og du kan se den her.