en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bilde av Jan Erik Karlsen

Video av bokpresentasjon med Jan Erik Karlsen

Jan Erik Karlsen presenterte boken «Visjoner for det gode arbeidsliv» i biblioteket på Ullandhaug onsdag 7. februar. Preben Lindøe kommenterte. Dersom du gikk glipp av denne bokpresentasjonen om Arbeidsmiljøloven kan du se den her.

Bilde av Moritz Rabinowitz

Moritz Rabinowitz: Øverst på nazistenes liste

19. oktober forteller Arne Vestbø den sterke historien om Moritz Rabinowitz. Dette skjer i Universitetsbiblioteket på Ullandhaug.

Bilde av Marta Breen

Marta Breen: F-ordet

Foredrag om feminisme og likestilling i biblioteket på Ullandhaug 22. september kl. 12.

Oluf Langhelle

– UiS gjenspeiler skillelinjene i norsk klimapolitikk

20. september tok UiS debatten og gjorde opp status for hvor de befinner seg i det grønne skiftet. En av innlederne, samfunnsforsker Oluf Langhelle, mener UiS står over for akkurat de samme utfordringene som Norge.

Bilde av Benedikt Jager (Foto: Maria Gilje Torheim)

Video av bokpresentasjon med Benedikt Jager

Benedikt Jager og Svein Helgesen presenterte "Mellom sky og havsens grunne" i biblioteket på Ullandhaug torsdag 6. april. Kristin Aalen, Magne Drangeid og Nora Simonhjell bidro også. Hele presentasjonen ble filmet, og du kan se den her.

Banner Skrivenatt

Skrivenatt på Universitetsbiblioteket

Har du utsatt skrivearbeidet? Mangler du den «røde tråden» i oppgaven? Synes du det er vanskelig med litteratur og kildehenvisning? Sett av torsdag 20. april kl. 16-22 allerede nå!

Bilde av Jan Erik Karlsen

Video av bokpresentasjon med Jan Erik Karlsen

Jan Erik Karlsen presenterte "Strategisk fremsynsledelse" i biblioteket på Ullandhaug tirsdag 14. mars. Kjersti Balle Tharaldsen bidro med sine synspunkter på boka. Hele presentasjonen ble filmet, og du kan se den her.

Bilde av Rune Dahl Fitjar som presenterer sin nyeste bok (Foto: Mona Henriksen)

Presentasjon av "Politikk for innovative regioner"

Rune Dahl Fitjar presenterte "Politikk for innovative regioner" i biblioteket på Ullandhaug fredag 24. februar. Elin Schanche bidro med engasjerte og aktuelle betraktninger etter lesing av boka.

Bilde av Roald Berg (Foto: Mona Henriksen)

Video av bokpresentasjon med Roald Berg

Roald Berg presenterte "Norsk utanrikspolitikk etter 1814" i biblioteket på Ullandhaug torsdag 26. januar. Harald Maaland bidro med sine synspunkter på boka. Hele presentasjonen ble filmet, og du kan se den her.

Bilde fra språkcafeen 2016

Language café/Språkkafé i biblioteket

(English text below) I januar og februar har vi en ny serie med språkkaféer i biblioteket. Kom innom for en kopp kaffe og øv på å snakke norsk sammen med andre!