Stor interesse for hva oljen har gjort med oss

Et rekordstort publikum tok seg tid til å få presentert boka "Hva har oljen gjort med oss?" Nettavisa Ullandhaug sørget for god mediedekning, med innslag på både TV og radio.

Bilde fra bokpresentasjon 25. februar (Foto: Tone Hafnor)

Det er tydeligvis stor interesse for "Hva har oljen gjort med oss?" Både under lanseringen på Kverulantkatedralen 27. januar og under presentasjon i Universitetsbiblioteket på Ullandhaug 25. februar var det fullt hus. Redaktør Anders Vassenden og forfatterne Nils Rune Langeland og Merete Jonvik gav de besøkende i biblioteket en god oversikt over alt det interessante de har funnet ut i arbeidet med boka.

Bjørn Kvalsvik Nicolaysen bidro med sine betraktninger etter nøye gjennomlesing. Han uttrykte stor begeistring, og uttalte at det er en "bruksbok". Dette understreket han med å vise fram sitt eget eksemplar, som blir stadig mer fylt av gule lapper og andre bokmerker. "Hva har oljen gjort med oss?" er en bok en stadig kan vende tilbake til.

Mediestudenter fra Nettavisa Ullandhaug var til stede under presentasjonen. De filmet hele arrangementet, og intervjuet deltagerne. Dette resulterte i en fin video fra presentasjonen, og et godt innslag på Nettavisas egen radiokanal. Det kommer to og et halvt minutter ute i sendingen.