Nyttig nettkurs fra biblioteket: Writing thesis, using sources

Kurset "Writing thesis, using sources" lærer deg ferdigheter som er grunnleggende for å skrive gode oppgaver.

I det digitale kurset "Writing thesis, using sources" lærer du å finne vitenskapelig informasjon og vurdere om den er av tilstrekkelig kvalitet. Å søke etter informasjon kan være tidkrevende og vanskelig dersom du gjør det på feil måte. I dette kurset viser vi deg hvordan du søker smart og effektivt.

I tillegg til en generell innføring i søketeknikk og kildekritikk viser kurset hvordan du søker i bibliotekets egen katalog Oria, og de viktige databasene Scopus, Web of Science og Google Scholar.

Kurset er på engelsk. Det er laget for studenter ved det Teknisk-naturvitenskapelige fakultet, men vil være nyttig for de aller fleste som driver med vitenskapelig arbeid.

"Writing thesis, using sources" er laget i plattformen Eliademy. Den krever at du registrerer deg, og den fungerer ikke i Explorer. Bruk en annen nettleser, som Firefox, Chrome eller Safari.

Skjermbilde fra kurset