Nytt tilbud: Drop in-hjelp med oppgaveskriving

Studieverkstedet ved UiS tilbyr drop in-timer og timeavtaler for studenter som ønsker hjelp med akademisk skriving. Studieverkstedet åpnet tirsdag 2. februar.

Bilde av en ordsky

Studieverkstedet er åpent tirsdag 12 til 15 og torsdag 14 til 17. I disse periodene er det mulig å bestille veiledning på forhånd. I ledige perioder kan du få drop in-veiledning. Da er det bare å ta med teksten som trenger å forbedres og stikke innom.

Studieverkstedet holder til i et godt utstyrt rom i underetasjen i biblioteket på Ullandhaug. Det er åpent for alle studenter ved UiS.

Hva er et studieverksted?
På Studieverkstedet får du hjelp med å skrive bedre akademiske tekster. Mentorer hjelper deg med å komme i gang med skrivingen, formulere problemstilling, utvikle en god disposisjon og strukturere teksten. I tillegg kan du få råd om litteratursøk, kildekritikk og siteringsteknikk. Mentorene er selv flinke studenter, som har gått gjennom god og grundig opplæring i akademisk skriving og veiledning.

Ingen erstatning for faglig veiledning
Vi vil understreke at Studieverkstedet ikke driver faglig veiledning. Formålet er å hjelpe med den akademiske skriveprosessen, ikke å lære deg det faget du studerer. Råd fra faglig veileder veier alltid tyngst!

Se studieverkstedets nettside for mer informasjon.